Dr. Antimo De Save
 

La Medicina del Dolor és una disciplina de la medicina que s'ocupa de la diagnosi i tractament de pacients que pateixen símptomes de dolor agut i crònic, tant benigne com neoplàsic. En aquesta especialitat el terme cura recupera el seu veritable significat de "tenir cura de la persona".

A la consulta de Medicina del Dolor de Dr. De Salve (especialista en Anestesiologia i Reanimació, amb vint anys d'experiència en Medicina del Dolor i Cures Pal·liatives) es realitzen diferents tipus de tractaments: mèdics, infiltratius, electroteràpia, ultrasons i ozonoteràpia per aconseguir la cura o millora del dolor.

L’ozonoteràpia és una tecnologia sanitària que utilitza l'ozó mèdic com a agent terapèutic front de diverses patologies. És una teràpia amb poques contraindicacions i efectes secundaris molt poc freqüents, sempre que es realitzi correctament.

La consulta de Medicina del Dolor compta amb els dispositius mèdics més moderns, de les millors marques en el comerç i de la major qualitat per a l'aplicació dels tractaments descrits.

centre mèdic

REUS

+

+34  977 32 24 12  
centremedicreus@gmail.com

Horari d'atenció:

 

Dilluns/Divendres 8:30-14:00 / 15:30-21.00 

Dissabtes i diumenges i

festius locals                               Tancat